image
Sursa foto: Getty Images

Înfruntarea giganților se apropie. Anthony Joshua se antrenează pentru Tyson Fury

Eddie Hearn (41 de ani), agentul pugilistului Anthony Joshua (31 de ani), a anunțat că boxerul de la categoria grea a început antrenamentele pentru duelul cu Tyson Fury (32 de ani).

Boxerul britanic de categoria grea a semnat contractul pentru două dispute, iar prima dintre ele se așteaptă să aibă loc în această vară.

Detalii precum locul unde va avea loc evenimentul nu au fost stabilite încă din cauza situației în continuă schimbare generate de pandemia de coronavirus, însă Hearn susține că Joshua se pregătește intens înaintea duelului cu Fury.

Întâlnirea dintre Joshua și Fury ar însemna unificarea centurilor de la categoria grea.

Anthony Joshua deține titlurile WBA, IBF, WBO și IBO, în timp ce Tyson Fury este campionul WBC.

În ultima sa luptă, în decembrie, Anthony Joshua a obținut o victorie dominantă în fața lui Kubrat Pulev.

Agentul Eddie Hearn consideră că toate detaliile privind întâlnirea dintre Joshua și Tyson Fury vor fi stabilite până la sfârșitul săptămânii, după ce ambii pugiliști vor cădea la un acord în privința arenei.

„Abia așteptăm. AJ a început pregătirea, iar Fury se antrenează din greu. Ambii vor lupta asta. Vor fi prezentate câteva propuneri de arene, iar ambii vor trebui să fie de acord.

Lupta va avea loc în iulie. Discuțiile au progresat foarte bine și ne apropiem de stabilirea arenei. Va avea loc un anunț în scurt timp”, a declarat Eddie Hearn, citat de Daily Mail.

Tyson Fury se pregătește alături de Joseph Parker, cel care s-a înfruntat cu Joshua în 2018. Deși a pierdut titlul WBO în înfruntarea cu britanicul, Parker este singurul care a rezistat 12 runde în ring cu Anthony Joshua.

Campionul WBC nu a mai luptat de anul trecut de la întâlnirea cu Deontay Wilder, pe care l-a învins fără drept de apel.

Între timp, excentricul Tyson Fury a marcat sărbătorile pascale cărând în spate o cruce de dimensiuni impresionante.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: