image
Sursa foto: Instagram

Cum este tratat Dani Alves în penitenciar, după ce a fost acuzat pentru viol

Pe 20 ianuarie, Dani Alves (39 de ani) a fost arestat în Spania, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o femeie la finalul anului trecut.

Cel mai titrat fotbalist din istorie are parte de un tratament diferit în închisoare, le-a dezvăluit jurnaliștilor o persoană care a fost în vizită la penitenciarul unde se află Dani Alves. Sursa menționată anterior a delarat că brazilianul se află în permanență însoțit de gardieni, atunci când iese în curte, iar cazul său este considerat unul special.

"Din ce am auzit eu, venind în vizită, Dani Alves este însoțit în curte de patru funcționari care îl escortează și care îl țin separat. Singur. Nu știu să spun dacă poate comunica cu ceilalți deținuți, însă ce știu este că este ținut departe pentru că este un caz exclusiv. Ținând cont că e un sportiv cunoscut...

Nu știu să zic dacă are parte de tratament special, însă din ce am auzit la porți, da. E caz important, fotbalist important și pentru a nu exista probleme între deținuți”, a declarat vizitatorul, potrivit marca.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: