image
Sursa foto: Profimedia

Ce a spus Erik ten Hag, după ce Manchester United a fost umilită de Liverpool, 0-7

Manchester United a suferit una dintre cele mai mari umilințe din istoria clubului, chiar în ”casa” rivalei Liverpool, unde a pierdut 0-7.

La finalul confruntării, antrenorul Erik ten Hag a avut un discurs dur, fără menajamente pentru jucători.

”Cred că am făcut o primă repriză decentă. A fost o greșeală de organizare chiar înainte de pauză. În repriza a doua, pur și simplu nu am fost noi. Nu am jucat la standardele noastre. Nu am jucat ca o echipă. Nu am fost profesioniști. Da, sunt nervos.

Sunt surprins, pentru că echipa asta a arătat cu totul altă atitudine în ultimele luni. În repriza a doua, cu siguranță nu am avut o atitudine de învingători. Nu am respectat planul, nu ne-am făcut treaba.

Nu am urmărit adversarii, ne-am comportat ca niște amatori. Am arătat și în trecut că ne putem reveni după un astfel de rezultat. Am făcut-o după Brentford, am făcut-o după Manchester City.

Cu siguranță că e o mare lovitură. E de neacceptat. Sunt foarte nervos și dezamăgit. E o trezire la realitate, trebuie să rămânem tari”, a spus Erik ten Hag, potrivit BBC.

United a mai pierdut de trei ori de-a lungul istoriei cu 0-7, dar precedentele meciuri încheiate cu un asemenea scor datează din cu totul altă epocă a clubului din Manchester.

Concret, Manchester United a mai pierdut 0-7 cu Blackburn pe 10 aprilie 1926, cu Aston Villa pe 27 decembrie 1930 și cu Wolves pe 26 decembrie 1931.

În ”era” Premier League, cele mai duri înfrângeri ale lui Manchester United erau 1-6 cu Tottenham, în 4 octombrie 2020, și cu Manchester City, 23 octombrie 2011, și un 0-5 cu Liverpool, dar pe teren propriu, din 24 octombrie 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: