image
Sursa foto: Profimedia

Presa din Spania a observat o asemănare clară între Simona Halep și Paula Badosa înaintea meciului direct

Simona Halep (32 de ani) va reveni în circuitul WTA în cadrul turneului de la Miami, după 18 luni de pauză.

Cele două sportive s-au întâlnit de două ori în circuit, iar de fiecare dată ”Simo” s-a impus. Publicația spaniolă AS a relatat că există o asemănare clară între cele două jucătoare. Atât Badosa, cât și Simona Halep încearcă să revină în elita tenisului mondial.

În timp ce Paula Badosa s-a confruntat cu mai multe probleme medicale în ultimele luni și a căzut pe locul 80 în clasamentul WTA, Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de pe 29 august 2022 din cauza cazului de dopaj.

”Miami Open se pregătește să găzduiască marți un meci grozav, care va aduce față în față două jucătoare care vor încerca să revină în elita tenisului: spaniola Paula Badosa și românca Simona Halep.

Va fi revenirea ambelor jucătoare pe o mare scenă, după ce au depășit probleme foarte serioase, din motive diferite.

Badosa ajunge la Miami cu intenția de a uita un început de sezon care părea foarte incitant, la Australian Open, dar care a devenit un coșmar pentru iberică din cauza disconfortului de la spate, care a făcut-o deja să renunțe la turneul WTA 1.000 de la Indian Wells.

La rândul ei, Simona Halep revine în competiții la un an și jumătate de la sancțiunea pentru doping care i-a fost impusă de ITIA, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat în timpul unui control antidoping la US Open 2022, și după ce TAS a redus această pedeapsă de la de la patru ani la nouă luni de suspendare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: