image
Sursa foto: Captură // Youtube // POLITIA RM

VIDEO // 9 percheziții la Căușeni: Zeci de muniții și arme, ridicate de la mai mulți bărbați

Polițiștii au efectuat nouă percheziții domiciliare la cinci bărbați din orașul Căușeni. Oamenii legii au depistat și ridicat opt arme, dintre care trei cu țeavă ghintuită, două cu țeavă lisă, două termovizoare de model ,,Zenit NV-400” și „Pulsar-THERMION ” XP50, un amortizator, un pistol cu inscripția „POLICE kal.8mmk”, mai multe lunete, sute de cartușe cu diferit calibru etc., toate deținute ilegal, informează Poliția.

Munițiile erau adaptate și folosite de către suspecți pentru vânătoarea animalelor sălbatice, în lipsa autorizației corespunzătoare și în perioada interzisă, pe timp de noapte (braconaj).

Bunurile au fost ridicate, iar polițiștii continuă cercetările sub toate aspectele legale, pentru a stabili circumstanțele ilegalităților comise.

Bărbații riscă de la 2 la 7 ani de închisoare.

Perchezițiile au fost efectuate de ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată și ai Direcției Analitică a INI, în comun cu polițiștii Inspectoratului de Poliție Căușeni sub conducerea Procuraturii Căușeni și cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: