image
Sursa foto: Profimedia

Thomas Tuchel, întrebat direct despre viitorul său, după eșecul cu Lazio! A rostit un singur cuvânt

Bayern Munchen a înregistrat un eșec pe terenul lui Lazio, scor 0-1, în prima manșă din optimile de finală ale Champions League, dar antrenorul Thomas Tuchel (50 de ani) nu crede că riscă demiterea.

Ciro Immobile a înscris unicul gol al partidei în minutul 69, când a transformat un penalty obținut după un fault comis de Upamecano asupra lui Isaksen.

Thomas Tuchel a explicat la finalul partidei că a fost mulțumit de prestația echipei sale din prima repriză, însă a mărturisit că nu înțelege ce s-a întâmplat la pauza meciului.

Tehnicianul german susține că echipa a avut o prestație extrem de slabă în a doua parte a înfruntării și le-a făcut italienilor cadou victoria.

”Am avut o primă repriză bună, am dominat, am avut ocazii. În repriza secundă, ne-am pierdut strălucirea și concentrarea și nu pot înțelege de ce. Am făcut tot ce am putut să pierdem acest meci. Am încetat să mai avem încredere, au fost foarte multe greșeli individuale”, a spus Thomas Tuchel, conform TuttoMercatoWeb.

Întrebat dacă este îngrijorat pentru viitorul său în contextul perioadei slabe pe care o parcurg bavarezii, Thomas Tuchel a răspuns scurt: ”Nu!”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: