image
Sursa foto: Profimedia

40.000.000 $ și un nou început pentru Simona Halep; Suma poate crește în America

Simona Halep (32 de ani) va lua parte în perioada următoare la turneul WTA de la Miami.

Doar pentru participarea la turneul WTA de la Miami, care va putea fi urmărit în perioada 19-31 martie în direct la Digi Sport, Simona Halep va încasa o sumă considerabilă.

Simona Halep revine în această lună în circuitul de tenis feminin în cadrul turneului de la Miami, pentru care a primit un wild card din partea organizatorilor, după verdictul venit din partea TAS.

Până la startul turneului de la Miami, Simona Halep s-a îmbogățit din premiile turneelor de tenis la care a performat: nu mai puțin de 40.203.437 de dolari a acumulat sportriva din România din premii.

Această sumă uriașă poate crește pentru Simona Halep, dar totul depinde de parcursul acesteia în cadrul turneului de la Miami.

Doar pentru participarea în primul tur al turneului din America, Simona Halep va încasa nu mai puțin de 21.000 de euro, potrivit organizatorilor competiției.

Dacă va trece de primul tur la Miami, Simona Halep își va asigura suma de 31.000 de euro. Câștigătoarea turneului de la Miami se va alege cu un premiu total de 1.000.000 de euro.

Rămâne de văzut ce parcurs va avea Simona Halep la primul turneu la care va lua parte după mai bine de un an și jumătate de pauză.

Înainte de startul turneului de la Miami, Simona Halep are 24 de titluri câștigate în carieră, 579 de meciuri câștigate la simplu și 238 de confruntări pierdute.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: