image
Sursa foto: Profimedia

A pariat o sumă uriașă pe victoria Barcelonei cu Real și a ajuns ținta ironiilor. Ce avere are celebrul artist

Real Madrid a câștigat, pe Santiago Bernabeu, derby-ul cu Barcelona, scor 3-1, din cadrul etapei cu numărul 9 din La Liga.

Celebrul rapper Drake a pariat 833.000 de dolari americani pe același bilet, unde a mizat pe victoriile lui Arsenal și Barcelona.

"Tunarii" s-au impus cu 1-0 pe terenul lui Leeds, astfel că rapperul mai avea nevoie doar de victoria catalanilor în El Clasico, pentru a încasa un câștig uriaș: 3,9 milioane $.

Barcelona a pierdut pe Bernabeu, scor 3-1, astfel că Drake a pierdut suma mizată pe biletul pe care l-a postat pe rețelele sociale.

Născut la Toronto, Drake (35 de ani) este un celebru cântăreț de rap și R&B. În 2021, averea lui Drake era estimată la aproximativ 180 de milioane de dolari.

Pe Twitter au apărut o mulțime de glume după episodul #250 din El Clasico. Principala țintă a fost Robert Lewandowski, întrucât polonezul a ratat o ocazie uriașă în minutul 25.

De ironiile microbiștilor nu a scăpat nici Drake. Celebrul rapper canadian a pariat peste 800.000 de dolari pe victoriile lui Arsenal și Barcelona. "Tunarii" s-au impus la Leeds cu 1-0, însă catalanii au pierdut El Clasico, scor 1-3, pe Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: