image
Sursa foto: jurnal.md

Povestea a doi moldoveni care au reușit să deschidă un restaurant în Italia

Despre familia care de doi ani pune multă pasiune pentru a crea o atmosferă de neuitat pentru cele mai importante sărbători ale conaționalilor și nu doar, despre sacrificiile făcute pentru a reuși să deschidă un local în Italia, dar și despre motivul pentru care majoritatea angajaților sunt din Republica Moldova, aflăm în cea mai recentă ediție a emisiunii „Cealaltă Basarabie” de la Jurnal TV.

În ciuda distanței dintre Italia și Moldova, în acest restaurant ai impresia că nici nu ai plecat din țară. Aici se simte și vorbește ca acasă.

Cei care au depus suflet și multă iubire în crearea acestui local sunt Lucia și Eduard Vascan. Moldovenii au făcut un drum lung și plin de provocări până au ajuns să deschidă ușile restaurantului. Când au plecat din Moldova, niciunul nu a intuit că în Italia își va întâlni marea iubire.

Familia Vascan a adunat în jur nu doar oamenii care pun preț pe calitate și profesionalism, dar și persoane care înțeleg cât de importantă este atmosfera într-un local în care vin oamenii să adune amintiri și emoții pentru toată viața. Depărtarea și străinătatea le-a dat lecții importante, dar și valori cu care merg prin viață.

Au trecut prin multe greutăți și încercări, dar au găsit posibilități pentru a-și asigura viitorul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: