image
Sursa foto: Instagram

Momentul de 8 milioane de vizualizări: Georgina Rodriguez, mai faimoasă decât iubitul ei

Georgina Rodriguez (26 de ani) a reușit să devină, măcar pentru câteva zile, mai faimoasă decât iubitul său, portughezul Cristiano Ronaldo (35 de ani). Spanioloaica născută la Buenos Aires a postat un clip care a ”dat peste cap” internetul.

Iubita lusitanului a strâns peste 8 milioane de vizualizări la filmarea unui antrenament în aer liber, care durează puțin peste trei minute.

”Când vrei să te antrenezi, dar ajungi să te prostești!”, a scris Georgina Rodriguez în descrierea clipului care a făcut istorie pe Social Media.

Sesiunea a început cu un moment de ”twerking”, care i-a făcut pe fani să se minuneze. ”Mișcări incredibile!”, a remarcat un urmăritor, în timp ce altul a adăugat: ”E impresionat, într-adevăr. Dar unde e Cristiano?”.

Un alt comentator a spus, pur și simplu, că Ronaldo este ”un băiat norocos” pentru că e partenerul de viață al Georginei Rodriguez.

După clipul care a strâns milioane de reacții, Georgina Rodriguez a revenit astăzi pe Instagram, cu o nouă fotografie pentru cei 19 milioane de urmăritori ai săi.

Tânăra a postat o poză în care apare alături de Cristiano Ronaldo și de fiul acestuia, de 10 ani, ”Cristianinho” (Cristiano Jr.). ”Unde începe viața și iubirea nu se termină niciodată”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Georgina Rodriguez este, de mai bine de trei ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (2 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: