image
Sursa foto: Facebook/Pasha Parfeni

Moldtelecom, apel către diasporă să-l susțină pe Pasha Parfeni în finala Eurovision: „Suportul vostru este de neprețuit!”

Compania Moldtelecom a venit cu un apel către diasporă, îndemnând moldovenii din străinătate să-l susțină pe Pasha Parfeni în finala Eurovision, care va avea loc mâine, 13 mai, la Liverpool.

„Pe 13 mai suntem cu ochii pe evoluția brand ambasadorului nostru, Pasha Parfeni, la Eurovision Song Contest! Îl susținem din țară, dar suportul vostru, al celor din diasporă, este de neprețuit! De aceea, toți cei aflați peste hotare sunt îndemnați să-i susțină pe Pasha Parfeni și echipa sa, votând numărul 18!”, se spune în mesajul companiei.

Pot vota prin apel și SMS spectatorii din toate țările participante în concurs, indiferent dacă s-au calificat sau nu în finală.

De asemenea, pot vota și cei care se află într-o țară care nu participă deloc la Eurovision, precum Canada sau SUA, iar pentru aceasta e nevoie să descarce aplicația Eurovision pe telefon: Link pentru IOS. Link pentru Android.

„Contribuie și tu la victoria lui Pasha. Îndeamnă-ți prietenii și rudele aflate peste hotare să voteze numărul 18 în marea finală. Moldova are voce! Moldova are o piesă demnă de victorie - „Soarele și Luna"!”, îndeamnă Moldtelecom.

jurnal.mdjurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: