image
Sursa foto: jurnal.md

Socialistul Grigore Novac a sărit la bătaie la vicespeakerul Mihai Popșoi în timpul unei emisiuni TV

Deputatul PSRM Grigore Novac a sărit la bătaie la vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi. Incidentul s-a produs în una din pauzele de publicitate din timpul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Prezentatoarea emisiunii, Mariana Rață, a menționat că în pauză lucrurile au degenerat și au urmat replici dure și cuvinte necenzurate. Ulterior, Novac s-a ridicat și l-a lovit pe Popșoi, iar acesta din urmă a chemat imediat Poliția, după care i-a răspuns și el cu o palmă deputatului socialist.

După incident, moderatoarea emisiunii l-a întrebat pe Grigore Novac dacă îi pare rău și dacă consideră că a avut un comportament demn pentru un deputat.

Socialistul a răspuns hotărât că nu-i pare rău. „Nu este demn de comportamentul unui deputat să atace membrii familiei, mama, sora, fratele”, a adăugat Novac.

La rândul său, Mihai Popșoi a menționat că nu a decis dacă va depune plângere la poliție, în condițiile în care Grigore Novac se bucură de imunitate parlamentară.

Incidentul a fost comentat de către deputatul PAS Sergiu Litvinenco.

„Grigore Novac trebuie interzis în studiourile TV. Omului când îi spui adevărul în față că s-a căsătorit fictiv pentru niște temeiuri, devine inadecvat. Astăzi a sărit la bătaie la colegul meu Mihai Popșoi”, a menționat Litvinenco.

bătaiebătaie
palmepalme

Sursa foto: tv8.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: