image
Sursa foto: procuratura.md

VIDEO: Reținut în flagrant: Un tânăr din Cahul a trecut înot Prutul cu trei arme furate dintr-un magazin din Austria

Procurorii PCCOCS, oficiul Sud, de comun cu ofițerii Poliției de Frontieră ai Direcției regionale Sud, au reținut un tânăr care a încercat să introducă ilegal RM trei arme sustrase dintr-un magazin din Austria, în valoare de 34.000 euro.

Conaționalul cu vârsta de 26 de ani din Cahul a fost reținut în flagrant de către patrula Poliției de Frontieră, după ce acesta ar fi traversat ilegal prin înot râul Prut, din România.

Acesta a fost surprins cu ajutorul mijloacelor speciale în timp ce se deplasa de la linia frontierei de stat spre interiorul țării, după care a urmat reținerea lui imediată Tânărul avea cu el pașaportul biometric și o geantă în care s-au depistat trei arme de vânătoare cu țeava ghintuită, împachetate în bandă adezivă impermeabilă.

La audieri, tânărul a recunoscut că a încercat să introducă în țară armele, în scop de comercializare pe piața neagră din Moldova, cu 25 mii euro. Totodată, ca urmare a perchezițiilor domiciliare, desfășurate sub conducerea procurorilor PCCOCS, polițiștii de frontieră au  depistat și alte probe ce ar oferi dovezi confirmative pe cazul dat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: