image
Sursa foto: Profimedia

Jordan Henderson a pus degetul pe rană după eșecul cu Real Madrid: “Ne-am făcut probleme singuri”

Liverpool a fost umilită pe teren propriu de Real Madrid, scor 2-5, în manșa tur din optimile de finală ale UEFA Champions League.

Liverpool n-a mai primit cinci goluri în cupele europene din decembrie 1966, când "Cormoranii" cedau cu 1-5 în fața celor de la Ajax, în Cupa Campionilor Europeni, potrivit OptaJoe.

Darwin Nunez (4’) şi Mohamed Salah (14’) au marcat pentru Liverpool, iar golurile oaspeţilor au fost reuşite de Vinicius Junior (21’, 36’), Eder Militao (47’) şi Karim Benzema (55’, 67’).

Căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson (32 de ani), a vorbit despre erorile comise pe faza defensivă și a recunoscut superioritatea celor de la Real Madrid.

"Este un moment foarte dificil. E greu să analizezi meciul imediat după încheierea lui. Am sentimente mixte. Sunt frustrat de rezultat. În prima repriză, am jucat bine și am avut ghinion ca am intrat la pauză cu un rezultat de egalitate.

Am făcut prea multe greșeli în această seară, iar Real Madrid ne-a pedepsit de fiecare dată. S-a văzut calitatea lor, dar noi nu ne-am ajutat cauza. Nu ne-am apărat bine. După golul al treilea, am pierdut meciul din mână.

În ultimele două meciuri n-am primit gol, dar acum a fost dificil. Am întâlni o echipă de mare calitate. Când nu te aperi 100%, ești pedepsit. Ne-am făcut probleme singuri.

Este un rezultat greu de digerat. La 2-0, am avut o ocazie mare. Dacă am fi dat gol, ar fi fost un moment important. Golurile doi și trei le-am primit după greșeli clare.

Returul este peste câteva săptămâni. Trebuie să ne revenim și să mergem mai departe. Trebuie să ne concentrăm pe meciurile din Premier League", a spus Jordan Henderson, citat de BBC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: