image
Sursa foto: Profimedia

Atletico Madrid - Inter, LIVE de la 22.00 la Jurnal TV: Oaspeții încep jocul cu un avantaj minim

După ce a câștigat cu avantaj minim partida disputată în Italia, Inter va avea o misiune teribilă pe ”Metropolitano”, unde o așteaptă Atletico Madrid.

Dar forma extraordinară pe care o arată în acest sezon de Serie A, demonstrează că și acel firav 1-0 de la meciul tur, când a marcat Arnautovic, ar putea fi decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Este adevărat că pe teren propriu, Atletico a pierdut o singură dată în ultimele 20 de partide așa că ar trebuie să urmeze un duel tare de tot. Dar fanii Interului ar putea spune ”ok, n-a pierdut în ultimele 20 de partide, dar a făcut mai multe egaluri, iar un astfel de rezultat ne este suficient”.

”Avem un avantaj minim, de un gol, dar întâlnim o echipă, Atletico, care se transformă pe Metropolitano (n.r. stadionul pe care joacă Atletico)”, a declarat Inzaghi cu o zi înaintea jocului.

Atletico va face totul pentru calificare, care ar face mai suportabil pentru susținători momentul mai puțin bun prin care trece echipa. Esste pe locul 4 în La Liga, pe loc de Champions League, e adevărat, dar la șase puncte de locul 3, Barcelona, însă cu numai două mai mult decât Athletic Bilbao

Inter arată cu mult mai bine decât adversara sa de miercuri seară. Mărșăluiește, efectiv, în Italia spre titlul de campioană, al 20-lea din istoria clubului, unde are 16 puncte mai mult decât AC Milan, rivală care se confruntă cu probleme mari administrative.

Echipe probabile

Atletico Madrid: Oblak - Molina, Savic, Witsel, Hermoso, Lino - Saul, De Paul, Koke - Depay, Morata.

Inter Milano: Sommer - Pavard, De Vrij, Bastonic - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Thuram, Martinez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: