image
Sursa foto: facebook.com/ioancristivlad

Un actor de la Teatrul „Eugene Ionesco” s-a stins din viață; S-a înecat în Nistru cu o zi înainte de a împlini 25 de ani

Tragedie la Teatrul Național „Eugene Ionesco”. Un tânăr actor, Ioan-Cristi Vlad, s-a stins din viață după ce s-a înecat în râul Nistru.

„Astăzi s-a întâmplat o tragedie în Familia noastră. A plecat la cer tânărul actor Ioan-Cristi Vlad. Suntem profund îndurerați de acest eveniment tragic. Teatrul Național Eugene Ionesco aduce sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut și îndrăgit pe Cristi. "Dumnezeu îi ia pe cei mai buni..." Și tu Cristi ai fost unul dintre cei mai buni colegi. Vei rămâne mereu în amintirea noastră. Odihnește-te în pace”, spune mesajul publicat pe pagina Teatrului Național Eugene Ionesco.

„Trăim în teatru o durere teribilă! O durere greu de exprimat în cuvinte. Ne-a părăsit colegul nostru îndrăgit, copilul minunat cu suflet mare, tânărul actor Ioan-Cristi Vlad! S-a stins din viață în dimineața aceasta, „îmbrățișat” de apele Nistrului. Cruntă îmbrățișare! A intrat în apă râzând, fericit că maine, 27 iulie, avea să-și sărbătorească ziua de naștere.... 25 DE ANI!SĂRBĂTOAREA VA AVEA LOC ÎN CERURI, ALĂTURI DE DUMNEZEU! DUMNEZEU l-a dorit alături chiar de ziua lui, pentru că l-a îndrăgit. Cu siguranță că i-a pregătit un dar frumos: UN LOC ÎN RAI! Ne vei lipsi, Cristi! De-acum încolo, rămâi în paza DOMNULUI! Noi te-am iubit și nu te vom uita în veci! ZBOR LIN ÎN ÎMPĂRĂȚIA VEȘNICĂ!”, a scris și directorul Teatrului, Petru Vutcarău.

Mai mulți colegi actori, persoane publice și apropiați ai tânărului au venit cu mesaje de condoleanțe, cutremurați de tragedie.

comentarii: