image
Sursa foto: border.gov.md

Un bărbat riscă să fie amendat, după ce a cumpărat peste 300 de litri de alcool etilic

Un bărbat riscă să fie amendat, după ce a procurat peste 300 de litri de alcool etilic, fără să se asigure de legalitatea acțiunii. Bărbatul a fost oprit în trafic noaptea trecută, în apropierea satului Ocnița.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord aflați în misiune de serviciu au oprit în trafic un microbuz de model Renault Master. În timpul verificărilor, în compartimentul marfar al mașinii au fost depistate 15 butelii din masă plastică pline cu lichid incolor cu miros specific de alcool etilic, fiecare butelie având un volum de 22 de litri.

Pentru documentare și audiere mijlocul de transport cu încărcătura identificată bărbatul a fost însoțit la Sectorul Poliției de Frontieră Ocnița. Interogat, conducătorul auto a declarat că a procurat alcoolul pentru consum personal.

În prezent, bărbatul este cercetat conform art. 265 Cod Contravențional al Republicii Moldova. Dacă va fi găsit vinovat va fi sancţionat cu amendă de la 60 la 90 de unităţi convenţionale. Polițiștii de frontieră documentează cazul sub toate aspectele legale pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și încadrarea juridică a faptei.

comentarii: