image
Sursa foto: Profimedia

Exod la PSG! Două dintre starurile parizienilor sunt decise să plece! Care este situația lui Lionel Messi

Reacția ostilă a suporterilor față de conducerea clubului PSG și față de jucători poate crea o adevărată revoluție la formația pariziană, iar o parte dintre vedete ar fi luat deja decizia de a pleca de pe Parc des Princes.

Potrivit informațiilor celor de la AS.com, Sergio Ramos și Neymar sunt deciși să părăsească în vară formația pariziană.

Sergio Ramos a ajuns la PSG vara trecută după ce nu a mai ajuns la un acord cu Real Madrid pentru prelungirea contractului.

Fotbalistul a fost afectat de declarațiile făcute recent de Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, în care spunea că transferul ibericului nu a fost unul reușit, însă ce l-a convins pe fundaș că trebuie să plece de la PSG a fost ostilitatea suporterilor parizieni de la meciul cu Bordeaux.

În ceea ce-l privește pe Neymar, insultele venite din partea suporterilor au fost picătura care a umplut paharul. Prestațiile fotbalistului nu îi mulțumesc pe șeicii de la PSG, iar aceștia nu s-ar împotrivi dacă o ofertă bună ar veni pe numele lui Neymar.

Totuși, salariul mare pe care îl încasează brazilianul reprezintă una dintre obstacolele aflate în calea parizienilor pentru a scăpa de Neymar.

Spaniolii vorbesc și despre Lionel Messi pe care îl numesc un ”caz aparte”. Argentinianul vrea să își ducă până la capăt contractul pe doi ani semnat vara trecută, atunci când a ajuns pe Parc des Princes.

În plus, parizienii nu sunt dispuși să îl cedeze pe Messi, mai ales că sunt șanse mari ca din vară să îl piardă pe Kylian Mbappe în favoarea celor de la Real Madrid, astfel că, începând din următorul sezon, proiectul s-ar construi în jurul argentinianului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: