image
Sursa foto: Getty Images

”Sper că sunt doar zvonuri!” De ce nu vrea Erling Haaland să fie transferul verii

În presa internațională se speculează că Chelsea ar fi dispusă să plătească suma de 175 de milioane de euro celor de la Borussia Dortmund pentru a-l transfera pe Erling Haaland.

Fotbalistul de 21 de ani a declarat că nu știe nimic despre intențiile englezilor, dar speră că acest lucru nu este adevărat pentru că suma ar fi mult prea mare pentru un jucător.

”Până ieri, nu mai vorbisem cu agentul meu de o lună. Sper că sunt doar zvonuri. 175 de milioane de euro este o sumă foarte mare pentru o persoană”, a declarat Erling Haaland pentru SkySport, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Transferul lui Erling Haaland, indiferent de clubul pentru care ar părăsi Borussia Dortmund, va fi pe cât de răsunător, pe atât de costisitor, însă, potrivit Daily Mail, patronul lui Chelsea este pregătit să depună un efort financiar considerabil pentru a-l aduce la Londra pe atacantul norvegian.

Sursa citată anterior a transmis că Chelsea este dispusă să plătească 150 de milioane de lire sterline, echivalentul a 175 de milioane de euro, pentru a-l transfera pe Erling Haaland de la Borussia Dortmund.

Chelsea este unul dintre cele mai bogate cluburi ale Europei, fapt demonstrat și vara trecută, când, în ciuda pandemiei, a plătit peste 220 de milioane de euro pentru a-i aduce la Londra pe Hakim Ziyech, Kai Haverz și Timo Werner, însă pentru transferul lui Erling Haaland vrea să obțină anumite fonduri din cedarea de jucători.

Cei trei jucători la care vrea să renunțe Chelsea pentru a pregăti bugetul înaintea transferului atacantului norvegian sunt Callum Hudson-Odoi, Hakim Ziyech și Tammy Abraham.

Cel mai scump transfer din istorie este cel al brazilianului Neymar. Acesta s-a transferat de la Barcelona la Paris Saint Germain în vara anului 2017 pentru nu mai puțin de 222 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: