image
Sursa foto: Getty Images

Mike Tyson a anunțat data meciului cu Evander Holifield. Replica imediată primită de la adversarul său legendar

Mike Tyson a făcut marele anunț, care era așteptat de mulți fani ai boxului. Va lupta pentru a treia oară cu Evander Holyfield!

"Iron Mike" a precizat chiar și data și locația: pe 29 mai, în Miami, pe stadionul Hard Rock.

"Vreau ca toată lumea să știe că meciul dintre mine și Holyfield are loc. Holyfield este o persoană umilă și este un om cu frică de Dumnezeu, însă eu sunt omul lui Dumnezeu. Dar acultați, o să câștig pe 29 mai", a fost anunțul lui Tyson, într-o emisiune Live.

La scurt timp după acest anunț, a venit însă și replica din partea taberei lui Holyfield, care susține că "Iron Mike" a înțeles greșit. Reprezentantul lui Tyson a ținut să clarifice situația și a spus că fostul mare campion mondial nu știa că cele două părți sunt departe de a ajunge la o înțelegere, chiar dacă au stat la masa negocierilor.

Interesant este că reprezentanții lui Holyfield anunțaseră cu 24 de ore înainte de anunțul lui Tyson că negocierile au picat. Cu toate acestea, Tyson a înțeles complet pe dos.

Motivul pentru care negocierile au picat îl reprezintă, așa cum era de așteptat, banii. Managerii lui Holifield susțin că Tyson a cerut o sumă uriașă și a refuzat 25 de milioane de dolari garantați.

Rivalitatea dintre cei doi foști mari campioni modiali ai greilor, Mike Tyson (54 de ani) și Evander Holifield (58 de ani), este una dintre cele mai mari din lumea boxului.

Cei doi au luptat prima dată în 1996, când Holyfield s-a impus prin Knock Out Tehnic, iar peste un an, în 1997, a avut loc revanșa, meci care a rămas în istoria boxului după momentul în care Tyson l-a mușcat de ureche pe adversarul său, iar apoi a scuipat pe jos bucata pe care o mușcase.

A fost descalificat și a primit o amendă de 3 milioane de dolari, fiindu-i retrasă totodată licenţa de boxer pentru un an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: