image
Sursa foto: Profimedia

A câștigat de 3 ori Cupa Africii pe Națiuni, iar acum își caută selecționer prin rețelele sociale

Nigeria este în căutarea noului lor antrenor într-un mod cu totul și cu totul inedit, prin intermediul internetului.

După ce a pierdut finala Cupei Africii pe Națiuni (AFCON) împotriva echipei gazdă, Coasta de Fildeș, scor 1-2, echipa Nigeriei a renunțat la serviciile fostului antrenor al Rapidului Jose Peseiro (63 de ani).

Pe contul oficial de Twitter ”Football Jobs” există o postare care titrează: ”Job nou. Se caută antrenor pentru echipa națională de fotbal masculină a Nigeriei”. De asemenea, este atașat un link care se poate accesa pentru a obține mai multe informații despre postul vacant.

În interiorul postării, sunt mai multe detalii pentru cei interesați de postul de selecționer.

”(NFF) caută un lider vizionar care să preia conducerea echipei naționale. Aceasta este șansa ta de a conduce o echipă cu o istorie bogată și de a o îndruma către o glorie și mai mare pe scena internațională. Ești gata să răspunzi la provocare?”, se arată în anunț.

În mod similar, informațiile subliniază, de asemenea, anumite cerințe pentru potențialii candidați: ”Calificări de top, experiență de elită, o mentalitate de câștigător”.

În plus, NFF a plasat anunțuri și recenzii de angajare pe site-ul lor web și ia în considerare aplicările pe profilul său de LinkedIn.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: