image
Sursa foto: Profimedia

Conor McGregor vrea să cumpere Liverpool. Clubul a fost scos la vânzare

Conor McGregor nu se lasă. După ce a anunțat că vrea să cumpere Chelsea, luptătorul spune acum că își dorește să achiziționeze Liverpool, după ce grupul care îi deține pe "cormorani" a anunțat că scoate clubul la vânzare.

"Mi-ar face plăcere, am cerut deja informații despre asta imediat ce am aflat că este de vânzare. Ce răsturnare de situație! Ce club!", a spus Conor McGregor.

În martie 2022, dublul campion mondial a spus că se interesează pentru a cumpăra Chelsea, însă în cele din urmă, londonezii au fost achiziționați de Todd Boehly.

Irlandezul a mai spus și în 2021 că vrea să se implice în fotbal, iar la acea vreme a zis că ar vrea să cumpere și Manchester United.

Însă chiar dacă și-ar dori să cumpere Liverpool, McGregor se lovește de o problemă. Averea sa este de peste 20 de ori mai mică decât suma cerută pentru vânzarea clubului, 4.3 miliarde de lire sterline.

În 2017, Mayweather l-a învins prin KO tehnic pe McGregor în runda a zecea. La acea confruntare, irlandezul a încasat 85 de milioane, potrivit Forbes, fără bonusuri, însă cu totul, a luat peste 110 milioane.

Conor McGregor este primul luptător din istoria UFC care a deținut centuri mondiale la două categorii de greutate în același timp.

În MMA, McGregor are în palmares 22 de victorii, dintre care 19 obținute înainte de limită și 6 înfrângeri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: