image
Sursa foto: Profimedia

Simona Halep, mulțumită de schimbările făcute în echipa ei. “Sunt pe drumul cel bun”

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) s-a oprit în semifinalele turneului pe iarbă de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de către kazaha Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA), scor 6-3, 6-3.

Simona Halep încheie sezonul pe iarbă cu 11 victorii și două înfrângeri. A ajuns în semifinale la toate cele trei turnee la care a participat: Birmingham, Bad Homburg și Wimbledon.

La Wimbledon, până în semifinale, Simona Halep a impresionat și n-a cedat set, reușind victorii clare cu Karolina Muchova, Kirsten Flipkens, Magdalena Frech, Paula Badosa și Amanda Anisimova.

Deși a ratat șansa de a câștiga încă o dată turneul de la Wimbledon, după succesul din 2019, Simona Halep consideră că a avut un parcurs peste așteptări la acest turneu de Grand Slam.

Românca simte că jocul ei a progresat foarte mult și le-a mulțumit celor din echipa ei pentru ajutor. Din luna aprilie, Simona are un antrenor nou (Patrick Mouratoglou) și un manager nou (Nina Wennerstrom).

"Sunt recunoscătoare pentru modul în care am progresat după Roland Garros. Am devenit mai puternică și am reușit să arăt un tenis mai bun. Am încredere în acest proces.

Felicitări, Elena Rybakina, ai fost prea puternică pentru mine.

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați încurajat și m-ați susținut, m-ați împins să dau totul.

Un mare mulțumesc și pentru echipa mea, Patrick Mouratoglou, Theo Cercel, Arnaud Restifo, Candice Gohier, Nina Wennerstrom. Sunt recunoscătoare să vă am alături.

Știu că sunt pe drumul cel bun. Ne vedem la anul, Wimbledon", a scris Simona Halep, pe Facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: