image
Sursa foto: Jurnal.md

Usatâi, convins că blocul său va lua cel puțin 20 de mandate la alegerile parlamentare din 11 iulie

Renato Usatâi se arată convins că Blocul electoral care-i poartă numele o să ia minimum 20 de mandate la alegerile parlamentare anticipate.

„Din ceea ce văd la moment, vom avea între 16 și 20 de persoane, dar depinde de cum va decurge campania. În prezidențiale, am reușit să vizitez 150 de localități dintr-o mie, dar mai mult de 10 pe zi nu reușeam. Și acum o să merg, dar toate raioanele din jurul municipiului Bălți, spre exemplu, Sângerei, unde oficiul Partidului Nostru este închis de 5 ani, n-am avut organizație de foarte mulți ani, sunt doar câțiva tineri care s-au implicat în campanie și avem un singur primar, dintr-un sat de lângă Bălți, și am luat locul întâi la prezidențiale, în acest raion”, a declarat Usatâi, la emisiunea „Bârna din ochi” de la Cotidianul.md.

„Raioanele din nordul țării, care au văzut schimbări reale în Bălți, nu ceea ce le arată Dodon TV și Media Holdingul lui Plahotniuc, nu pot fi manipulate. Așa am câștigat mandatul de primar din primul tur și Grigorișin, la fel. Dar, cu părere de rău, în zona de centru, raioanele Călărași, Telenești, ei văd doar ceea ce le arăta propaganda. Eu cetățenilor le spun un singur lucru: prima dată, în orice tip de alegeri mergi doar pe promisiuni, dar a doua oară văd deja realizări și eu mă mândresc de faptul că în 2019, după ce partidul fusese distrus, am revenit vara în țară, am reanimat partidul practic de la zero și faptul că am câștigat în 9 orașe primăriile. Niciun primar de-al nostru n-a pierdut. Oamenii ne-au văzut capacitățile și de asta am avut susținere masivă în localitățile în care mă cunosc personal și acum sper să reușesc să fac cunoștință cu cetățenii care au văzut doar nebunii la tv în perioada lui Plahotniuc și Dodon”, a mai spus politicianul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: