image
Sursa foto: starnet.md

„StarParty - ca la 20 de ani” de ziua StarNet!

Duminică, la StarNet a fost distracție mare cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate a companiei. Petrecerea a adunat mii de oameni, care au avut parte de o zi intensă. Activitățile au fost pe placul tuturor. Cei mici au avut parte de jocuri amuzante alături de animatorii din echipa Clounella, spectacol, face painting, tobogane și multă magie asigurată de Gary Cozma. Cei mari s-au delectat cu vinuri delicioase, show culinar organizat de Alexandru Camerzan, flash mob și relaxare.

Iar seara a adus în scenă cele mai îndrăgite voci: Smiley, Satoshi, Pasha Parfeni și Cătălin Josan, care au încins atmosfera.

S-a dansat până după miezul nopții, așa cum de la 23.00, băieții de la Magic Flowers au organizat un After Partry cum doar la 20 de ani se face.

Starnet este o companie cu capital sută la sută moldovenesc, care a fost înființată cu drag de Moldova și de oamenii ei. Scopul întreprinderii a fost, de la bun început, acela de a conecta oameni, țări, întreprinderi și de a schimba în bine viitorul țării.

StarNet, de 20 de ani sub aceeași stea!

starnet.mdstarnet.md
starnet.mdstarnet.md
starnet.mdstarnet.md
starnet.mdstarnet.md
starnet.mdstarnet.md
starnet.mdstarnet.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: