image
Sursa foto: PCCOCS

VIDEO // Cum a încercat un bărbat din Chișinău să-l pedepsească pe amantul soției sale, un tânăr de 25 de ani

Trei bărbați și o femeie din Chișinău sunt cercetați penal pentru șantajarea unui tânăr de la care au vrut să obțină 100 de mii de lei.

Victima este un tânăr de 25 de ani, din Ialoveni, care a avut o relație cu o femeie de peste 40 de ani, din același raion. La un moment dat, femeia l-ar fi ajutat pe amant cu 1000 de euro. Soțul femeii, care se afla peste hotare, a aflat atât despre relația dintre cei doi, cât și despre suma de bani.

Astfel, soțul femeii, în vârstă de 60 de ani, a apelat la un prieten de-al său, care și-a implicat și concubina în schemă. Aceștia l-au contactat pe tânărul de 25 de ani pe rețelele de socializare, l-au invitat la o cafea în oraș. De acolo l-au dus într-un apartament din sectorul Buiucani al capitalei, unde, sub amenințări, i-au dictat textul unei recipise prin care acesta se obliga să achite în total aproape o sută de mii de lei.

După depunerea plângerii de către bărbatul șantajat, au urmat percheziții la domiciliile celor patru persoane implicate în șantaj, unde oamenii legii au găsit un aparat cu electroșocuri, înscrisuri de ciornă și telefoane folosite la comiterea infracțiunii. Doi dintre bărbații implicați au fost reținuți, iar soțul amantei este plecat peste hotare, acesta urmând a fi anunțat în căutare.

În ceea ce o privește pe femeia care l-a ademenit pe tânăr în oraș și apoi în apartament, aceasta este cercetată în libertate.

În continuare, procurorii PCCOCS urmează să cerceteze probele, pentru determinarea necesității aplicării arestului preventiv în privința bărbaților reținuți.

pccocs

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: