image
Sursa foto: jurnal.md

FOTO // Mașină retro cu acte falsificate, reținută pe teritoriul vamei Leușeni; Urma să ajungă în Polonia

Angajații de la vama Leușeni au reținut un bărbat în vârtă de 40 de ani care transporta un automobil de model GAZ 21, fabricat în 1963. Bărbatul a prezentat acte, care nu corespundeau cu numărul caroseriei autoturismului.

Incidentul s-a produs pe 13 octombrie, pe sensul de ieșire din RM. Aici s-a prezentat un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în raionul Criuleni. Acesta conducea un Mercedes ce tracta o platformă, pe care se afla un automobil de model GAZ 21, fabricat în 1963. 

În timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au observat că numărul caroseriei autoturismului nu coincide cu cel din certificatul de înmatriculare provizoriu.

La audieri bărbatul a declarat că și-a luat angajamentul de a transporta doar acest automobil în Polonia, contra unei sume de bani. În ceea ce privește neregulile depistate – nu este la curent.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST efectuează cercetări, iar pe marginea cazului s-a dispus realizarea unei expertize tehnice. Vehiculul a fost reținut pe teritoriul SPF Leușeni - 2 până la finalizarea anchetei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: