image
Sursa foto: jurnaltv.md

Colindul Jurnal TV, altfel în acest an; „Nu ne plângem, chiar de ne e frig, la vecini e mult mai greu și nici ei nu plâng”

Tradițional, postul de televiziune Jurnal TV a lansat și anul acesta un colind care să ajungă la inimile oamenilor. Așa cum în acest an situația este diferită, cu un război la hotar, inflație și criză energetică, și colindul a fost adaptat vremurilor pe care le trăim.

„Vrem zăpadă și copii pe-afară să se joace, Vrem liniște în case și ne este dor de pace... Moșule, noi nu ne plângem, chiar de ne e frig. La vecini e mult mai greu și nici ei nu plâng”, spune colindul.

Versurile îi aparțin prezentatorului „Vreau la țară”, Cătălin Lungu, scenografia e semnată de producătorul Radu Șarbei, iar muzica îi aparține lui Mihăiță Chiriac.

„Versurile le-a scris Cătălin Lungu, am gândit cumva împreună cu el în ce direcție mergem anul ăsta. Muzica a fost făcută de Mihăiță Chiriac, un băiat talentat și cu mult potențial. Scenariul colindului l-am scris eu, l-am gândit ca fiind un produs interesant, deosebit și mai original decât anii precedenți. Noi vorbim despre gaz, vorbim despre lemne, despre problemele pe care el are țara, dar într-o manieră destul de comică și, de ce nu, cu speranță la sfârșit”, afirmă Radu Șarbei.

„Colindul este despre ceea ce trăim noi și despre situația în care suntem. Nu vrem să sune nici foarte agresiv, că știm cu toții ce probleme avem. Am încercat să-l facem și călduros, dar să ținem cont că ni se întâmplă niște lucruri”, a menționat Cătălin Lungu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: