image
Sursa foto: Viorica Timbalari//Facebook

220 de moldoveni care urmau să ajungă la Chișinău cu o cursă charter, blocați pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris

220 de moldoveni care urmau să ajungă astăzi cu o cursă charter la Chișinău au rămas blocați pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, după ce compania care urma să opereze zborul a anunțat că zborul a fost tranferat pentru ziua de mâine.

„220 de pasageri blocați la Paris Aeroport - Charles de Gaulle. Zborul care urma să fie pentru azi 30.03.2020 nu va avea loc și această informația s-a cunoscut de ieri seara, cine se face responsabil de așa o situație stupidă?

De ce Trans Eric Paris, ați adus la așa o confuzie gravă pentru cetățeni Republicii Moldova? Eu înțeleg că afacerea este mai presus ca tot pentru unii, dar nu în așa hal!

Ați știut tare bine de aseară că nu aveți autorizare la acest zbor, dar ați pus cetățenii să vă achite în ultimul minut încă 30€ și 10€ pentru transport rutier spre aeroport?! Ce să facă acum acești oameni, unde sa se ducă?”, se întreabă revoltată activista civică Viorica Timbalari.

De cealaltă parte, compania care urma să opereze zborul de astăzi spre Chișinău a plasat un comunicat sec în care anunță că zborurile care urmau să aibă loc pe 30 și 31 martie au fost tranferate pe zilele următoare.

„ Sunt următoarele modificari de curse: - cursa din 30/03 a fost transferată pentru 31/03 - cursa din 31/03 a fost transferată pentru 02/04. Cerem scuze pentru disconfortul creat”, se menționează în comunicat.

caca

Noutăţile partenerilor

comentarii: