image
Sursa foto: Getty Images

S-a aflat "planul măreț" al lui Tedd Boehly la Chelsea! Americanul vrea să îl aducă pe Kylian Mbappe în Premier League

Chelsea și-a schimbat conducerea la finalul acestei primăveri, după ce clubul a fost cumpărat de Tedd Boehly (48 de ani).

La trei luni după ce a devenit noul patron de pe Stamford Bridge, omul de afaceri american a făcut și o schimbare majoră la club, care a surprins lumea fotbalului. L-a demis pe Thomas Tuchel (49 de ani), antrenor care a cucerit 4 trofee în mandatul său.

Conform presei londoneze, Boehly are un "plan măreț" la Chelsea, acela de a-l aduce pe Kylian Mbappe (23 de ani), cel mai valoros fotbalist al lumii.

Atacantul cotat la 160 de milioane de euro a semnat recent prelungirea contractului cu PSG, dar americanul are un plan prin care vrea să-l ademenească pe Mbappe în capitala Angliei.

Boehly vrea să-l convingă în iarnă pe Luis Campos (58 de ani) să renunțe la postul său de la PSG. Portughezul a devenit director sportiv pe Parc des Princes în iulie, la scurt timp după numirea pe banca tehnică a lui Cristophe Galtier.

Campos, trecut și pe la AS Monaco, este cel care i-a recunoscut talentul lui Mbappe încă de când evolua la juniorii monegascilor, și a fost cel care le-a propus acestora să îl promoveze la echipa mare.

Deși are doar 23 de ani, Mbappe a ajuns deja la 180 de goluri în tricoul parizienilor. Francezul se află pe locul al doilea în clasamentul all-time al golgheterilor de pe Parc des Princes, fiind depășit doar de Edinson Cavani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: