image
Sursa foto: Profimedia

Mikel Arteta s-a bucurat ca un copil după „loteria penalty-urilor” din Arsenal - Porto: „Magic!”

Arsenal s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după ce s-a impus cu scorul de 1-0 (4-2 d.l.d.) în fața celor de la Porto, în ”optimile” competiției.

La loviturile de departajare, David Raya a fost eroul ”Tunarilor” și le-a apărat două șuturi celor de la Porto, astfel că Arsenal s-a calificat în sferturile de finală ale competiției.

Mikel Arteta (41 ani) și staff-ul său au ”explodat” de bucurie după ce Arsenal a reușit o primă performanță în mandatul său în UEFA Champions League. Antrenorul spaniol a trăit cu sufletul la gură loteria penalty-urilor, iar la final și-a lăudat jucătorii.

”E magic! Am avut un adversar greu. Am marcat un gol superb și apoi am căutat al doilea. Nu a venit și a trebuit să ajungem la penalty-uri. Acest club nu a mai reușit calificarea în ultimii 14 ani, deci e foarte important pentru jucători. Atmosfera de azi nu am mai experimentat-o. Au fost foarte inteligenți la penalty-uri.

Mereu încercăm să dăm totul. Altfel, nu mai eram lideri în Premier League. E prima oară și pentru mine când fac ceva în UEFA Champions League. E încă devreme să ne gândim unde putem ajunge în competiție. E evident că vrem mai mult. Acum, așteptăm să vedem următorul adversar. Este un munte uriaș de urcat.”, a declarat Mikel Arteta, citat de arsenal.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: