image
Sursa foto: runpay.md

Revoluția în sectorul financiar o face RunPay!

Sistemul de plăți RunPay anunță schimbări fundamentale pe piața plăților fără numerar din Moldova! Recent, am lansat în premieră un nou produs - terminalele POS (Point of Sale) RunPay. Așadar a apărut un nou prestator de acest serviciu pe teritoriul țării și suntem mândri să fim prima companie nebancară care oferă clienților săi experiența de achitare contactless cu orice card de tip Visa / Mastercard în Moldova.

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri o metodă simplă, sigură și rapidă de achitare pe întreg teritoriul Moldovei, chiar și în cele mai îndepărtate locuri ale țării. O misiune ambițioasă care este deja îndeplinită și aplicată cu succes de către compania noastră!

Orice ambiție poate fi măsurată și în cifre. Astfel ne-am propus ca scop să instalăm 3000 de terminale până la sfârșitul anului 2025.

Jurmal.mdJurmal.md

RunPay - compania lider pe piața serviciilor nebancare!

Licențiați de către BNM (Licența Nr. BNM OOO577 din 11.09.2O14) compania RunPay este de 15 ani prezentă pe piața serviciilor financiare.

Unul din factorii ce ne face lideri pe piața serviciilor financiare a companiilor nebancare este varietatea serviciilor oferite atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice:

• Cea mai mare rețea de terminale de acceptare a numerarului (peste 2600 unități);

• Cea mai mare rețea de eliberare de numerar (peste 2100 unități);

• Peste 150.000 de conturi deschise pentru clienți - persoane fizice;

• Integrarea plăților electronice online (E-Commerce);

• O gamă largă de servicii pentru persoane juridice:

* acceptare plăți;

* eliberare plăți;

* deschidere de conturi;

* publicitate.

Împreună putem contribui la atingerea obiectivelor propuse, la dezvoltarea economiei puternice și transparente. Orice colaborare cu RunPay întotdeauna aduce doar beneficii cu o infrastructură de plăți îmbunătățită și bazată pe cele mai noi tehnologii.

Suntem mereu în contact cu clienții noștri, fă parte și tu din familia RunPay:

https://runpay.md/ro/

[email protected]

078-662-222

RunPay - cel mai bun sistem de plăți din Moldova!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: