image
Sursa foto: jurnal.md

Ultimul sunet va răsuna pentru elevi în zi de sâmbătă, pe 31 mai; Iar următorul an școlar va începe duminică, 1 septembrie

Careul solemn de începere a anului școlar 2024-2025 se va desfășura duminică, 1 septembrie. Iar ultimul sunet va răsuna pentru elevi în zi de sâmbătă, pe 31 mai 2025. Despre aceasta a anunțat ministrul educației și cercetării, Dan Perciun, care a prezentat planul-cadru pentru următorul an de studii.

Astfel, vacanța de toamnă va începe la 28 octombrie și va dura până pe 3 noiembrie. Vacanța de iarnă, va fi de pe 25 decembrie până pe 8 ianuarie. Vacanța de primăvară va dura de pe 3 până la 9 martie, iar apropiata vacanță de Paști va fi de pe 19 până pe 28 aprilie.

Potrivit ministrului, anul de studii va începe la 1 septembrie, în zi de duminică. Totodată, anul de studii se va încheia la 31 mai, care este o zi de sâmbătă. „Vor fi zile foarte scurte, pentru că nu se vor desfășura activități educaționale în zilele astea. Dar ele vor fi pe deplin plătite”, a precizat ministrul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: