image
Sursa foto: Instagram

Ce a spus fostul partener al Georginei Rodriguez

Cristiano Ronaldo (38 de ani) și Georgina Rodriguez (29 de ani) formează, de ani buni, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume.

Cei doi s-au cunoscut în 2017 și de atunci țin capul de afiș în presa internațională. De la vânzătoare într-un magazin celebru, Georgina Rodriguez a ajuns model și influencer și are aproape 47 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Fostul partener al Georginei, Javier Hernández Piñeiro, cunoscut ca Javi, a povestit cum era argentinianca înainte de a deveni cunoscută în toată lumea.

Javi și Georgina se cunoscu de când erau copii și au petrecut mult timp împreună, afirmă fostul partener al modelului, conform sportsmanor.com.

"Am petrecut mult timp împreună, între 13 și 18 ani. Am fost în aceeași clasă pentru un an, iar apoi, chiar dacă am fost în clase diferite, am păstrat relația. Am avut același grup de prieteni și adevărul e că am numai lucruri bune de spus despre ei.", a afirmat Javi, conform sursei citate.

"Când am terminat școala, am mers în parc și am avut un vis. Am vorbit despre cum ar fi să călătorim în lumea întreagă. Eram amândoi siguri că vom cunoaște această lume. Acum, anii au trecut și văd că a devenit o femeie cu o familie incredibilă și și-a împlinit ce și-a propus. Nici eu nu mă pot plânge, pentru că și eu mi-am împlinit multe visuri.", a mai spus Javi, care în prezent nu mai păstrează legătura cu Georgina, însă a rămas prieten cu sora acesteia, Ivana.

Noutăţile partenerilor

comentarii: