image
Sursa foto: Profimedia

Marele avantaj al Barcelonei în ”dubla” cu PSG din Champions League

Barcelona și PSG se vor întâlni în sferturile de finală din Champions League.

Cele două echipe au jucat una împotriva celeilalte ultima dată în sezonul 2020/2021, în ”optimile” competiției, când formația de pe Parc des Princes s-a impus cu scorul de 5-2 la general și s-a calificat în faza următoare.

Este important de precizat că Luis Enrique a pregătit-o pe Barcelona între 2014 și 2017, iar în primul său sezon alături de catalani a avut ocazia să îl antreneze și pe Xavi, actualul antrenor al formației de pe Camp Nou.

În acest context, Luis Enrique a susținut că Barcelona va avea un avantaj în ”dubla” cu PSG pentru că Xavi știe care sunt tacticile sale.

”Sunt fericit, foarte fericit să mă întorc înapoi acasă! Barcelona este un loc foarte special pentru mine. Este orașul în care mi-am petrecut cea mai mare parte a carierei. Mă simt minunat acolo, este o veste foarte bună.

Nu cunosc stilul lui Xavi ca antrenor, el îl cunoaște pe al meu. Mi-ar fi plăcut să fiu antrenat de el, Guardiola sau Arteta. Xavi a demonstrat ca antrenor, a câștigat campionatul.

Noi nu am câștigat niciodată Liga Campionilor, dar acesta va fi scopul nostru. Nu știu dacă Barcelona este un club cu mai multe ambiții decât noi.", a spus Luis Enrique, potrivit RMC Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: