image
Sursa foto: fifa.com

Cristiano Ronaldo și Leo Messi puteau fi coechipieri! Care este clubul celebru care a încercat să-i cumpere

Inter l-a avut în echipă pe brazilianul Ronaldo, Il Fenomeno, dar era cât pe ce să-l aducă pe Giusseppe Meazza și pe portughezul Ronaldo.

Fostul președinte al nerazzurilor, Massimo Moratti, a povestit mai multe anecdote cu ocazia aniversării a 10 ani de la realizarea acelei triple istorice, campionat, Cupa Italiei, UEFA Champions League, pe vremea când echipa era antrenată de Jose Mourinho, iar titular juca Cristi Chivu.

Moratti a dezvăluit că după ce în 1997 îl adusese pe Ronaldo de la Barcelona, a pus ochii și pe Cristiano de la Manchester United, dar a dat înapoi când englezii au cerut 100 de milioane de euro, suma pentru care va ajunge la Real Madrid.

"M-a sfătuit toată lumea să-l iau pe Cristiano, dar costa prea mult. A fost și Messi pe listă, e un vis de al meu, dar e greu să-l convingi să plece de la Barcelona. Este și acum cel mai bun din lume.

Așa l-am vrut și pe Paulo Dybala pe când juca la Palermo. I l-am recomandat lui Thohir (n.r. fost patron la Inter). Este un jucător care îmi place enorm, e tipul care îi cucerește imediat pe fani," a mărturisit Moratti.

Fostul mare președinte a vorbit și despre jucătorii pe care i-ar lua acum la Inter.

"Haaland mă atrage, l-aș cumpăra imediat! E ceva incredibil și încă nu e la potențialul maxim. Dar deocamdată Inter stă bine cu Lukaku. Să vedem ce se întâmplă cu Lautaro Martinez, totul depinde de el. Știu că Barcelona face oferte greu de refuzat," a adăugat Massimo Moratti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: