image
Sursa foto: Twitter

Ronaldo își vinde proprietatea din Manchester din cauza unui detaliu care nu ți-ar trece prin minte

Cristiano Ronaldo (38 de ani) este protagonistul celui mai scump transfer din fotbalul mondial, cu cele 500 de milioane de euro pe care le va câștiga în două sezoane și jumătate la Al-Nassr.

Mutat în Arabia Saudită la începutul acestui an, CR7 a luat decizia să-și scoată la vânzare proprietatea din Manchester, în care a locuit în cele două perioade în care a jucat la echipa care l-a ajutat să câștige primul său Balon de Aur dintre cele cinci pe care care le are.

O proprietate impresionantă, pentru care Cristiano speră să primească în jur de 7 milioane de dolari după ce el ar fi plătit un milion de dolari când a achiziționat-o.

Unul dintre motivele care îl enervau foarte mult pe Ronaldo ar fi că în zona pășteau oile, iar sunetele de tălăngi și behăitul animalelor nu erau pe placut marelui fotbalist. Un element la care i-ar fi greu oricui să se gândească și să se aștepte că poate fi determinant în vânzarea unei asemenea proprietăți.

Casa, care are șapte camere, șase băi, sală de sport, teren de padel, piscine (interioară și exterioară), jacuzzi pentru șase persoane, saună, garaj pentru patru mașini, teren de tenis, sală de cinema sunt facilitățile scoase în evidență de către agenția imobiliară Jackson-Stops, care se ocupă de tranzacție și pe siteul căreia se află și pozele din articol.

Proprietatea se află într-o zonă rurală din Cheshire, în cartierul milionarilor din Alderley Edge, precizează infobae. com, care citează The Sun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: