image
Sursa foto: Profimedia

Robert Lewandowski va semna cu Barcelona! Presa din Polonia a făcut anunțul

”Telenovela Robert Lewandowski” pare încheiată, iar fotbalistul polonez ar fi luat deja o decizie în privința viitorului său. Atacantul de la Bayern Munchen vrea să meargă la Barcelona din vară și ar fi bătut deja palma cu formația din La Liga.

Polonezii de la TVP Sport au anunțat că Robert Lewandowski a ajuns la un acord cu Barcelona pentru următoarele trei sezoane.

Contractul polonezului cu Bayern Munchen va expira abia în vara anului 2023, însă Lewandowski l-ar fi anunțat deja pe Oliver Kahn, președintele bavarezilor, despre intențiile sale cu privire la despărțirea de formația din Bundesliga.

Jurnaliștii polonezi i-au contactat pe câțiva apropiați ai lui Robert Lewandowski care ar fi confirmat faptul că atacantul bavarezilor va juca la Barcelona începând cu sezonul următor.

Barcelona ar fi decis să îl transfere pe Robert Lewandowski după ce opțiunea Haaland a picat din cauza sumei de transfer mult prea mari pentru posibilitățile clubului blaugrana. Joan Laporta a anunțat recent că Barcelona nu va realiza niciun transfer care ar pune în pericol stabilitatea financiară a clubului.

Cei de la Mundo Deportivo sunt de părere că relația bună dintre Joan Laporta și agentul atacantului, Pini Zahavi, va putea facilita transferul fotbalistului.

Robert Lewandowski a ajuns la Bayern Munchen în anul 2014, în urma unui transfer de la Borussia Dortmund. Pentru bavarezi, Lewandowski a jucat timp de opt sezoane, perioadă în care a marcat 340 de goluri și a contribuit cu 69 de pase decisive.

După discuțiile purtate între agentul lui Robert Lewandowski și conducătorii Barcelonei, polonezul ar fi cerut un contract pe o perioadă de trei sezoane, potrivit El Chiringuito.

Reprezentanții grupării blaugrana ar fi de acord cu perioada contractuală cerută de Lewandowski și ar fi dispuși să-i ofere atacantului un salariu anual de opt milioane de euro plus bonusuri, mai notează sursa citată.

Acum rămâne de văzut dacă și polonezul va fi de acord cu propunere celor de la Barcelona în privința salariului anual.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: