image
Sursa foto: Getty Images

Tensiune între Luis Suarez şi Antoine Griezmann: Cei doi s-au ignorat la antrenamentul Barcelonei

Antoine Griezmann nu a fost aşteptat cu braţele deschise la Barcelona de toţi noii săi coechipieri. Luis Suarez i-a făcut o primire rece atacantului francez cumpărat de la Atletico Madrid pentru 120 de milioane de euro, potrivit jurnaliştilor de la cuatro.com.

Cei doi nu şi-au aruncat nici măcar o privire la antrenamentul deschis presei, conform sursei citate.

Uruguayanul a stat alături de Gerard Pique, în timp ce francezul a preferat să se pregătească alături de compatrioţii săi, Samuel Umtiti şi Ousmane Dembele.

"Răceala" dintre cei doi vine de la Mondialul de anul trecut, din Rusia. Antoine Griezmann şi-a exprimat simpatia pentru Uruguay, despre care a spus că este a doua sa ţară.

"Mă simt uruguayan. Este o naționalitate pe care o iubesc, o țară pe care o iubesc și am mulți prieteni acolo", a declarat atacantul în vârstă de 28 de ani.

Luis Suarez i-a replicat însă tăios celui care avea să-i devină coechipier după un an.

"El este francez, nu știe ce înseamnă să te simți uruguayan. El nu știe cine suntem sau ce trebuie să facem pentru a câștiga în fotbal. El se bucură de obiceiurile noastre și poate vorbi în aceeași limbă, dar ne simțim diferit", a spus fotbalistul de 32 de ani.

Uruguayul a fost eliminată anul trecut, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, chiar de Franţa, scor 0-2.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: