image
Sursa foto: Profimedia

Borussia Dortmund, gest superb pentru muncitorii din domeniul sanitar! Ce au pus la cale Haaland și compania

Borussia Dortmund va invita lucrători din sectorul sanitar la meciurile sale de pe teren propriu, începând de marţi când primeşte pe teren propriu vizita lui Sporting Lisabona în Liga Campionilor, relatează DPA.

Dortmund a precizat joi, într-un comunicat, că prin această măsură vrea să-şi exprime gratitudinea ''faţă de cei care au făcut atât de mult pentru societatea noastră în lupta contra coronavirusului''.

La meciul cu Sporting Lisabona, Dortmund va oferi 500 de bilete angajaţilor din serviciile medicale şi numărul biletelor va creşte la următoarele partide din Bundesliga şi Cupa Germaniei.

Conform actualelor reguli sanitare, Dortmund poate primi până la 25.000 de spectatori pe stadionul său de peste 80.000 locuri în Bundesliga.

”Aceasta va fi pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei de când Borussia Dortmund va putea primi suporterii pe cel mai frumos stadion din lume pentru un meci din competiția de elită din Europa. Printre spectatori se vor afla cinci sute de persoane care au muncit neîncetat în cele mai grele condiții, cu o frică constantă de infectare, dar care au reușit lucruri incredibile”, au scris cei de la Dortmund pe site-ul clubului.

”Pandemia ne-a făcut mult mai conștienți de ceea ce contează cu adevărat, sănătatea, dar și coeziunea societății. În timpul vârfului pandemiei, mulți oameni au făcut o treabă incredibilă, au muncit zi de zi și au avut grijă de cei fără apărare, cei bătrâni și cei vulnerabili.

Acești oameni, adevărații eroi ai luptei împotriva Covid, merită toate mulțumirile și respectul nostru”, a declarat Carsten Cramer, directorul tehnic al clubului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: