image
Sursa foto: Instagram

Neymar, desemnat pentru a 6-a oară "Balonul de Aur" al Braziliei

La o zi după ce a împlinit 31 de ani, Neymar a primit o distincție importantă în Brazilia.

Neymar a postat în cursul zilei de luni două fotografii cu trofeul Samba d'Or, care se acordă anual celui mai bun fotbalist brazilian. Pentru starul celor de la PSG este a șasea distincție de acest fel, după cele din 2014, 2015, 2017, 2020 și 2021.

Speculațiile cu privire la viitorul atacantului brazilian s-au întețit din nou, iar în vară colaborarea dintre club și fotbalist ar putea să se încheie definitiv.

Directorul sportiv al clubului de pe Parc de Princes, Luis Campos, și-a făcut deja planul pentru perioada de mercato de la finalul stagiunii, notează presa din Hexagon.

Se pare că prima intenție a celor de la PSG este să scape de Neymar, cel care are un salariu uriaș și astfel limitează clubul în posibilele afaceri viitoare, date fiind regulile FFP.

Dacă acest lucru este înfăptuit, atunci "Șeicii" sunt gata să bage mâna în buzunar adânc pentru a aduce noi întăriri. Luis Campos îi are pe listă pe Rafael Leao, de la AC Milan, Marcus Rashford, de la Manchester United, și Victor Osimhen, de la Napoli.

Cei trei ar urma să coste undeva la 100 de milioane de euro fiecare, însă, cel mai probabil, doar unul va putea fi adus pe Parc de Princes în vară.

Leao nu a ajuns încă la o înțelegere de prelungire a contractului cu AC Milan și pare cea mai probabilă țintă a parizienilor.

Neymar mai are contract cu PSG până în vara anului 2025, cu opțiunea de prelungire pentru încă un an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: