image
Sursa foto: Getty Images

Dani Alves și-a supărat colegii din închisoare! Ce s-a gândit să facă fotbalistul în celula sa

Dani Alves (39 de ani) se află în închisoare în Catalonia, după ce a fost acuzat de viol și arestat preventiv pentru o faptă pe care ar fi comis-o în Barcelona.

La aproximativ o lună distanță de când a făcut greva foamei în semn de protest, brazilianul a revenit la sentimente mai bune, însă comportamentul său i-a deranjat pe ceilalți deținuți.

Conform Mundo Deportivo, sud-americanul a început să cânte în celula sa batucada (n.r. un gen muzical axat pe percuție, originar din Rio de Janeiro).

Alves nu are la dispoziție un instrument, însă improvizează cu ce are la îndemână, iar colegii săi nu mai suportă zgomotul.

Aceștia i-au reproșat că nu are ce să sărbătorească și s-au plâns la cei din conducerea închisorii de comportamentul fotbalistului.

Dinorah Santa Ana, fosta soție a lui Dani Alves și mama celor doi copii ai săi, l-a vizitat din nou luna trecută pe fundașul dreapta aflat în închisoarea din Catalonia.

Brazilianca a fost soția lui Dani Alves între 2008 și 2011, dar este în continuare agenta lui și administrează mai multe dintre afacerile acestuia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: