image
Sursa foto: proimobil.md

Proimobil: Superofertă pentru diasporă

Odată cu scăderea dobânzii anuale la credite, Proimobil vine cu o superofertă atât pentru diasporă, cât și pentru clienții săi din Republica Moldova.

Vasile Cojuhari, agent imobiliar Proimobil: „Avem o noutate foarte bună, băncile au scăzut dobanda anuală, ceea ce ne face clienții mai fericiți, iar noi venim cu o ofertă specială pentru clienții nostri dragi, avem o reducere de 1000 € pentru toți clienții nostri, care vor apela la noi până în 1 septembrie”.

Foarte mult au de câștigat diaspora noastră dragă, pentru că se întorc acasă pe o perioada de o luna si noi vrem sa le urgentăm și să le simplificăm toată procedura.

Una dintre facilitățile ofertei speciale este procesul de creditare simplu, care durează până la 5 zile.

Vasile Cojuhari, agent imobiliar Proimobil: „Procedura de creditare este una simplă, avem nevoie să vă apropiați la brokerii noștri ipotecari, și se acordă câteva întrebari, după care mergem la bancă, se depune cererea pentru a beneficia de o ipotecă la un procent convenabil”.

Este nevoie de contractul de lucru in tara unde ne aflam, Italia, Israel, UK, nu are importanță în ce țara, după care se calculează in baza salariului si a vârstei.

Vasile Cojuhari, agent imobiliar Proimobil: „Superoferta este valabilă pentru toți cetățenii noștri dragi, vă așteptăm la noi la oficiu cu porțile deschise”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: