image
Sursa foto: jurnaltv.md

M-Adam revine! Duminica aceasta, la Jurnal TV, începe un nou sezon

Cel mai popular show TV de fashion din țară revine cu un nou sezon. În această duminică, pe 6 noiembrie, la Jurnal TV începe sezonul 4 al emisiunii M-Adam!

Prezentatoarea și stilista Nicoleta Adam, alături de stiliștii Viktor Tvorcheskiy și Ana Sârbu, vin să schimbe imaginea femeilor care simt nevoia unei transformări.

„Am pregătit povești speciale și eroine diferite. Vom fi aceeași echipă de stiliști. Participantele noastre au parte nu doar de transformare în ceea ce ține de coafură, haine și make-up, dar vor avea și vizite la cosmetolog și la psiholog, care va lucra cu ele, înainte și după proiect. Mă bucur că în prima ediție din sezonul patru am avut o doamnă cu atâtea emoții. Inițial credeam că va fi o transformare ușurică, dar când l-am văzut pe Victor că a luat foarfecele și a început a tăia și după aceasta a mai luat și mașina de tuns, am înțeles că va fi o transformare ca pe timpuri”, spune Nicoleta Adam.

M-Adam este un proiect unic, dedicat femeilor care își doresc o schimbare cu stil, și poate fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 16.00, în direct la Jurnal TV sau pe canalul nostru oficial Youtube/JurnalTV.

Dacă doriți să deveniți una dintre eroinele M-Adam, scrieți un mesaj care să conțină vârsta, ocupația și motivul pentru care vă doriți o transformare și expediați-l prezentatoarei Nicoleta Adam sau paginii de facebook a emisiunii M-Adam.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: