image
Sursa foto: Profimedia

S-au folosit de imaginea lui Messi și au vândut peste 60.000 de bilete, dar starul argentinian nu va fi pe teren

Fanii indonezieni ai lui Lionel Messi au fost profund decepţionaţi, după ce au aflat că starul argentinian nu va juca un meci amical la Jakarta.

Mulţi dintre aceştia au acuzat organizatorii de publicitate mincinoasă.

Publicul s-a precipitat pentru a cumpăra peste 60.000 de bilete pentru partida care era programată luni între echipele Indoneziei şi Argentinei, campioana mondială, atras printr-o campanie de publicitate pentru acest eveniment în care a fost în valoare starul fotbalului mondial.

Dar după mai multe zile de incertitudini, fanii indonezieni au aflat că eroul lor nu va face deplasarea în ţara din Asia de Sud-Est.

"Mă simt trist şi decepţionat", a spus un fan indonezian, care a călătorit în capitala Indoneziei dintr-o localitate izolată pentru a-şi vedea idolul.

Naţionala de fotbal a Argentinei, campioana mondială en-titre, a învins Australia cu 2-0 într-un amical disputat la Beijing, joi, prrin golurile lui Lionel Messi şi German Pezzella.

Messi a fost îndelung ovaţionat de spectatorii care au umplut Stadionul Muncitoresc din Beijing, cei mai mulţi îmbrăcaţi în tricouri ale naţionalei argentiniene.

Pentru primul său joc de când a părăsit-o pe PSG, Lionel Messi a jucat tot meciul şi a marcat al 104-lea gol pentru naţionala ţării sale (în 176 de jocuri).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: