image
Sursa foto: jurnal.md

Guvernul, despre expulzarea șefului Sputnik Moldova: „Se ocupa constant cu minciună, propagandă și dezinformare”

Cetățeanul rus Vitalii Denisov, director al portalului pro-rus Sputnik Moldova, a fost expulzat din țara noastră din cauza activității de dezinformare a instituției pe care o conduce, reacționează Guvernul de la Chișinău.

„Autoritățile au toleranță zero împotriva știrilor false. Instituția din care făcea parte cetățeanul respectiv se ocupa constant cu atacuri informaționale, cu minciună, propagandă și dezinformare. Mesajul nostru este unul clar: vom continua să protejăm interesele cetățenilor Republicii Moldova. Depinde de fiecare din noi, de întreaga societate, indiferent de ideologia politică sau limba pe care o vorbim, să nu permitem nimănui să ne dezbine sau să ne slăbească țara prin intermediul propagandei și conținuturilor malițioase”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă

Precizăm că Vitalii Denisov a fost expulzat în această dimineață din țara noastră. Cetățeanul rus în vârstă de 56 ani a fost declarat persoană indezirabilă în Republica Moldova pentru o perioadă de zece ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: