image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona are o nouă țintă pentru înlocuirea lui Xavi: un antrenor de top, pe lista catalanilor

Barcelona va intra într-o nouă eră din vară, asta după ce Xavi (43 de ani) va renunța la funcția de antrenor principal al echipei.

Thomas Tuchel nu traversează o perioadă liniștită la Bayern Munchen și are un viitor incert din sezonul următor. Antrenorul german s-ar afla pe lista de posibili înlocuitori ai lui Xavi, alături de nume precum cele ale lui Hansi Flick, Roberto de Zerbi sau chiar Jurgen Klopp, notează Sport.es.

Un scenariu prin care Tuchel să ajungă la Barcelona ar fi acela ca Flick să revină la Bayern Munchen, lucru despre care s-a vorbit în ultimele zile.

Recent. Thomas Tuchel recunoaștea că și-ar dori să antreneze la un moment dat să antreneze în Spania, însă nu a dat numele unei echipe.

”Mă atrage în continuare ideea de a antrena în străinătate, iar Spania are un campionat extraordinar”, a declarat Tuchel, iar, în contextul anunțului făcut de Xavi, multe publicații s-au grăbit să scrie că antrenorul bavarezilor s-a autopropus la Barcelona. De altfel, mulți suporteri au văzut declarațiile tehnicianului și au cerut demiterea lui Tuchel.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: