image
Sursa foto: Profimedia

Carlo Ancelotti a dat în judecată pe Everton și cere o sumă foarte mare

Carlo Ancelotti (64 de ani) i-a dat în judecată pe cei de la Everton, la doi ani după ce tehnicianul italian a părăsit echipa din Premier League.

Antrenorul celor de la Real Madrid cere despăgubiri clubului din Liverpool pentru neplata unor venituri cuvenite în cele 18 luni petrecute în Anglia.

Carlo Ancelotti s-a aflat banca celor de la Everton pentru un an și șase luni, timp în care a dus la capăt două sezoane. În timpul mandatului său la clubul de pe Goodison Park, echipa a terminat pe pozițiile 12, respectiv 10.

În ultimele două sezoane, Everton s-a salvat in extremis de la retrogradare, iar problemele au devenit din ce în ce mai mari. Conform Mail Sport, patronul Farhad Moshiri s-a împrumutat pentru a acoperi costul unui nou stadion.

Tehnicianul italian de pe banca celor de la Real Madrid a intentat un proces în care cere despăgubiri în valoare de două milioane de euro pentru "contractele și aranjamentele comerciale generale", notează sursa dată.

În ciuda faptului că în acest sezon, Pep Guardiola a câștigat alături de Manchester City trofeul UEFA Champions League, după finala cu Inter, scor 1-0, Carlo Ancelotti rămâne tehnicianul numărul unu în cea mai importantă competiție continentală.

Antrenorul italian a cucerit nu mai puțin de patru trofee, două alături de AC Milan și două cu Real Madrid.

Carlo Ancelotti a câștigat titlul în primele cinci campionate ale Europei, performanță unică în fotbal. S-a impus alături de AC Milan în sezonul 2003-2004, alături de Chelsea în 2009-2010, alături de PSG în 2012-2013, alături de Bayern în sezonul 2016-2017 și nu în ultimul rând alături de Real Madrid în sezonul 2021-2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: