image
Sursa foto: Profimedia

LeBron James, lipsit total de modestie: ”Sunt cel mai bun jucător din istorie!”

LeBron James (39 de ani) a depășit recordul de puncte marcate din istorie în NBA, miercuri dimineață, și se consideră cel mai bun jucător de baschet din istorie.

Cu cele 38 de puncte reușite în meciul cu Oklahoma, Le Bron James a ajuns la cota 38.390 de puncte și l-a depășit pe legendarul Kareem Abdul-Jabbar, care a rămas țintit la 38.387 de puncte.

Înaintea partidei, LeBron James a declarat, lipsit de orice tip de modestie, că se simte cel mai bun jucător de baschet din istorie, peste legendele Kareem Abdul-Jabbar, Michael Jordan sau Kobe Bryant.

”Simt că sunt cel mai bun jucător de baschet care a jucat vreodată acest joc”, a declarat LeBron James, conform Sports Center, prin intermediul ”The Country Register”.

LeBron James are patru inele de campion în NBA: două cu Miami Heat și câte unul cu Cleveland Cavaliers și Los Angeles Lakers.

Cu toate acestea, în acest sezon, Los Angeles Lakers are șanse foarte mici să prindă play-off-ul, fiind doar pe locul 13, din 15, în Conferința de Vest.

Într-o ierarhie a jucătorilor cu cele mai multe titluri câștigate în NBA, LeBron James este doar pe locul 27, cu doar patru campionate câștigate.

Înaintea lui sunt clasați jucători precum Kareem Abdul-Jabber, Michael Jordan și Scottie Pippen - cu 6 trofee, Michael Cooper, Magic Johnson, Dennis Rodman, Ron Harper, Steven Kerr, Kobe Bryant, Derek Fisher sau Tim Duncan - cu câte 5 trofee.

Primii șase jucători sunt foștii componenți ai celor de la Boston Celtics, în epoca de aur a clubului, când echipa domina copios NBA-ul și cucerea 13 titluri în 18 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: