image
Sursa foto: facebook.com/AirportChisinau

Noul administrator interimar al Aeroportului Chișinău, prezentat echipei; Spoială: „Contez pe suportul fiecăruia dintre voi”

Interimatul funcției de administrator al Aeroportului Internațional Chișinău a fost preluat astăzi de Sergiu Spoială, fost șef al Departamentului administrativ în cadrul întreprinderii. Directorul general al Agenției Proprietății Publice, Roman Cojuhari, l-a prezentat astăzi echipei de la aeroport pe Sergiu Spoială.

Directorul APP i-a mulțumit fostului administrator interimar al AIC, Constantin Vozian, pentru activitate și dedicație.

„De astăzi, 20 februarie curent, domnul Sergiu Spoială este numit administrator interimar al AIC. Dau asigurări că acesta este ferm angajat să aducă contribuții substanțiale la dezvoltarea activității aeroportului, astfel încât să asigure o continuitate fructuoasă a activității și plus valoare acestui punct strategic al țării. Noi îl felicităm și îi dorim succes în activitatea deloc ușoară, dar semnificativă, care urmează să o desfășoare. De asemenea, ne exprimăm deschiderea pentru o conlucrare eficientă și un dialog constructiv”, a punctat Roman Cojuhari.

„Toate reușitele întreprinderii se datorează echipei, toate procesele care au început vor fi duse până la bun sfârșit, astfel asigurându-mă că proiectele în care s-a angajat întreprinderea să aibă o continuitate. Contez pe suportul fiecăruia dintre voi pentru a avea o echipă puternică și orientată spre dezvoltare”, a menționat noul administrator al Aeroportului Chișinău, Sergiu Spoială.

Amintim că, pe 6 februarie curent, Constantin Vozian a anunțat că demisionează din funcția de administrator al Aeroportului Internațional Chișinău. Vozian a precizat atunci că motivele care l-au făcut să decidă să-și dea demisia sunt „banale”, dar în acelați timp „complexe”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: